Rozen, onmisbaar op een bruiloft!

Al decennia lang worden bruiloften opgesierd met bloemen. Bloemen worden op allerlei manieren ingezet om de romantische lading extra te benadrukken; als decoratie, bruidsboeket of corsage zijn bloemen prominent aanwezig!

 

Het is een trend om steeds meer bloemen in te zetten bij de aankleding van een huwelijkslocatie. Denk daarbij aan prachtige guirlandes, grote centrepieces en bloemstukken en niet te vergeten een romantische tafeldecoratie. Het is uiteraard belangrijk dat de kleuren en soorten bloemen smaakvol worden gecombineerd. Het is essentieel om de stijl en de kleurencombinaties ruim van te voren door te nemen met de arrangeur of bloemist.

 

De roos is de meest gebruikte bloem bij bruiloften. Een roos staat voor liefde, passie en hartstocht! Zo heeft iedere rozenkleur ook zijn eigen betekenis. Meestal worden er kleurige combinaties gemaakt en rozen laten zich ook perfect combineren! Bovendien past een veelkleurig boeket erg mooi bij een witte jurk.

 

Dit zijn de kleuren van rozen en hun betekenis:


-Rode rozen: ik geef je al mijn liefde!

-Gele rozen: ik ben dol op onze vriendschap!

-Roze rozen: ik ben voorzichtig met onze liefde!

-Witte rozen: pure liefde!

-Oranje rozen: passionele liefde!


Combinatie van witte en rode rozen: wij zijn samen een eenheid!

 

Hoe meer rozen op een bruiloft, hoe beter! Op deze dag mag de liefde er werkelijk vanaf spatten! Onze Red Naomi rozen hebben een serene, romantische sfeer en ze hebben ook nog eens een subtiele, zoete geur.

 

De laatste jaren hebben wij rozen geleverd voor niet de minste bruiloften!
Onder andere voor het huwelijk van Tina Turner, waar in haar eigen achtertuin in Zwitserland een gigantische rozenwand is vervaardigd van maar liefst 70.000 Red Naomi’s. Ook hebben we rozen geleverd op het huwelijk van Avril Lavigne met Nickelback zanger Chad Kroeger. Zij hadden een kasteel in Cairns omgetoverd tot een waar rozenpaleis!
Vorig jaar waren onze rozen nadrukkelijk aanwezig op het huwelijk van floral designer Jeff Leatham met acteur Colton Haynes.

 

wed1

wed4

wed3

wed2

dinsdag, 24 juli 2018 10:12