Werknemer in the picture

Ramona Fransen is de creatieve geest binnen ons bedrijf. Zij runt de afdeling marketing en houdt zich bezig met allerlei activiteiten die ervoor moeten zorgen dat zoveel mogelijk mensen en bedrijven het merk Fransen Roses kennen.

 

 

1. Wat heb je vandaag op het werk gedaan?

Ik was vandaag bezig met de Bloomingnotes offertes voor Valentijnsdag 2019.
Ook heb ik nieuwe content verzameld voor onze social media kanalen en heb ik een gedeelte van de dag besteed aan het editen van een video. Daarnaast heb ik wat research gedaan voor nieuwe verpakkingen (hoezen), iets wat op de planning staat voor volgend jaar.

 

2. Hoe ben je bij Fransen Roses terecht gekomen?

Eigenlijk ben ik mijn hele leven al verbonden met Fransen Roses omdat de eigenaar, Aad Fransen, mijn vader is. Het was het nooit de bedoeling om in het bedrijf te gaan werken maar toen ik 6jaar geleden gevraagd werd om ‘tijdelijk’ in te springen, vanwege de drukte, ben ik nooit meer weggegaan. Ik ben me vooral op marketing en communicatie gaan richten en ook ben ik verantwoordelijk voor Bloomingnotes (onze bedrukte rozen).

 

3. Wat vindt leuk aan je werk?

Ik word er blij van als we foto’s van bloemisten of stylisten ontvangen met daarop prachtige creaties waarin ze onze rozen verwerkt hebben. Wij doen hier met z’n allen heel erg ons best om mooie rozen te kweken maar we zien natuurlijk niet hoe en waar ze allemaal eindigen. Stonden ze als mono boeket op een vaas? Zijn ze gebruikt voor een bijzonder project of een bruiloft? Ook de prachtige creaties die ermee worden gemaakt zien we veel te weinig. En als we dan zulke foto's ontvangen dan werkt dat zeker inspirerend. We delen dit vervolgens weer via onze social media kanalen.

 

4. Heb je veel eigen inbreng binnen het bedrijf?

Op het gebied van marketing heb ik veel inbreng en kan ik mijn eigen creativiteit benutten. Uiteraard bespreek ik mijn strategie en mijn ideeën met mijn naaste collega’s. Maar ik heb best veel vrijheid.

 

5. Wat doe je in je weekenden?

Naast mijn werk bij Fransen Roses ben ik franchisenemer bij Madame Cocos.
In de weekenden sta ik regelmatig met mijn foodtruck op festivals en evenementen. Ik verkoop versgebakken kokosballen in verschillende smaken. Ze zijn heerlijk en ruiken bijna net zo lekker als de Red Naomi rozen

woensdag, 12 september 2018 11:28