Werknemer in the picture

Dit is onze collega Aneta Dembska. Sinds 2014 hoort zij bij de "Fransen roses family". Ze is het aanspreekpunt voor alle medewerkers en kan haar moeder eigenschappen goed benutten binnen het bedrijf :-) We stelden haar de 5vragen!

 

 

1. Wat ben je aan het doen/wat heb je vandaag op het werk gedaan?
Ik heb een paar bestellingen uitgewerkt, kleine details besproken met betrekking tot levering volgende week, kleine deal met een van onze klanten kunnen sluiten. Ook bezig geweest met de facturatie.
Ik ben de contactpersoon voor onze Poolse medewerkers. Vandaag heb ik een paar praktische dingen kunnen regelen.
Ik ben met een van hen naar de dokter geweest, en voor iemand anders een bankrekening geopend.
Ik ben ook de schakel tussen het uitzendbureau en medewerkers. De taal blijft een drempel, die ik zo klein mogelijk voor de Poolse mensen wil maken. Dus regel ik veel zaken bij het bureau namens de medewerkers.
Een stuk administratie zit er ook bij, zoals uren registratie en urenverwerking, zieken en vakanties bijhouden. Tot slot ben ik een tolk, en help Poolse medewerkers in communicatie met Nederlanders.

 

2. Hoe ben je bij Fransen Roses terecht gekomen?
Bijna 5 jaar geleden via mijn vriendin. Zij was destijds werkzaam bij Fransen Roses, en ging van baan veranderen.
Toen zij dit vertelde dacht ik als moeder van net schoolgaande kinderen, Ik ben wel weer toe aan een nieuwe uitdaging en ga solliciteren op haar functie. Werken met bloemen leek mij geweldig… en vooral rozen zijn mijn favoriet. De eerste jaren deed ik P&O en de volledige verkoop van Fransen roses. De combinatie werd iets te veel en is het meeste van de verkoop door een collega over genomen. Tot vandaag vind ik mijn werk super leuk.

 

3. Waar word je blij van op werk?
Zeker van de rozen. Als ik binnenkom, ruik ik meteen die heerlijke geur… lekkere zoete rozengeur. Als ik weer thuis ben hoor ik van mijn kinderen, “mama je ruikt zo lekker… naar jouw rozen” :)
En ik word vooral blij van de mensen voor wie ik altijd mag iets regelen, de medewerkers, de klanten of mijn collega’s.

 

4. Wat is er minder leuk aan je werk?
Ik werk maar 2 dagen per week. Ik zou graag iets meer willen werken.

 

5. Wat zijn je weekend plannen?
Lekker sporten, dat doe ik graag … op zaterdag ga ik krachttraining doen en op zondag hardlopen. Elke zaterdag gaan we met kinderen schaatsen bij de Uithof, een schaatsbaan in den Haag. Daarna lekker chillen bij een openhard… heerlijk!
Zondag blijven we lekker thuis. Na een drukke week even bijkomen. Dat is fijn!

donderdag, 17 januari 2019 10:10