Werknemer in the picture

Mogen wij jullie voorstellen aan onze collega John Stassen. Sinds September 2018 is hij verantwoordelijk voor de sales bij Fransen roses. De hoogste tijd om meer over hem te weten!

 

 

1. Wat ben je aan het doen/wat heb je vandaag op het werk gedaan?
Momenteel ben ik bezig om de klanten de dagaanbiedingen te voorzien nadat ik vanmorgen vroeg de klokprijzen heb bekeken op de verschillende veilingen. Vanmorgen ook de bestellingen verdeeld om te versturen. Vanmiddag ga ik op pad naar onze klanten om met ze praten over de gang van zaken en hoe we onze samenwerking kunnen verbeteren.

 

 

2. Hoe ben je bij Fransen Roses terecht gekomen?
Ik ben bij Fransen terecht gekomen via een goede bekende van ons beiden. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en hoorde dat Aad iemand voor de verkoop zocht. Zodoende zijn we met elkaar in gesprek gegaan en zijn we tot elkaar gekomen. Ik heb daar tot nu zeker geen spijt van en werk met veel plezier bij Fransen rozen.

 

 

3. Waar word je blij van op werk?
Ik word blij van tevreden kopers van onze Red Naomi rozen. Daarnaast vind ik het fijn als alle medewerkers het naar hun zin hebben op het werk. Dit bevordert de sfeer en dit komt ten goede van de kwaliteit van ons mooie product.

 

 

4. Wat is er minder leuk aan je werk?
Ik heb nog niet echt minder leuke ervaringen meegemaakt. De contacten zijn zowel op het werk als bij de klanten erg positief. En als er ergens iets mis gaat , lossen we het naar ieders tevredenheid op.

 

 

5. Wat zijn je weekend plannen?
Dit weekend hebben we een gezellig familie uitje en het volgende weekend gaan we paar dagen skiën in de Dolomieten in Italie.

maandag, 04 maart 2019 09:17