De klassieke Myrna+

Een échte klassieke roos, die sinds 2012 in de handen van Aad Fransen en zijn team is uitgegroeid tot een prachtige rode roos, van hoge kwaliteit. Fransen Roses is de enige kwekerij ter wereld waar dit schitterende ras gekweekt wordt.

 

Trés chique

De Myrna is een robuuste, sierlijk gevormde roos met een vuurrode kleur . Ze is het best te omschrijven als een chique, klassieke roos. Myrna heeft ongeveer 50 bloemblaadjes en een steel met relatief weinig doornen. Het is een elegante, sterke roos met een lang vaasleven! Een Myrna roos bloeit langzaam open, en tijdens dit proces blijft de robuuste kop altijd goed zichtbaar. Zeker met warme dagen is dit een groot voordeel! Ook de Myrna roos heeft uitstekende transporteigenschappen. Myrna is verkrijgbaar in lengtes van 50, 55 ,60, 70 en 80 centimeter.

 

De Myrna reist de hele wereld over en komt inmiddels op de meest bijzondere plekjes. Zo was ze in 2013 dé bruidsroos op de bruiloft van Tina Turner en Erwin Bach. Hun trouwlocatie werd opgesierd met maar liefst 70.000 stuks Myrna+ rozen!  

 

myrna-image