Rozen met tekst

Bloomingnotes heeft een geheel eigen methode uitgewerkt om rozen te voorzien van een afbeelding, logo of tekst. Dat doen zij niet alleen op de rode rozen van Fransen Roses, maar ook op schitterende witte rozen, afkomstig uit de kassen van andere kwaliteitskwekers. Een origineel en exclusief cadeau dat door iedere ontvanger zeer wordt gewaardeerd! Het bedrukkingsproces beïnvloed het vaasleven van de roos op geen enkele wijze, dus ook van deze mooie bedrukte rozen kunt u 10 tot 14 dagen genieten!

 

U kunt terecht in de webwinkel van Bloomingnotes voor unieke, bedrukte rozen en verse rozenblaadjes. Wat startte als een aardigheidje voor Valentijnsdag is uitgegroeid en op eigen benen gaan staan.

Naar webwinkel

Rozenblaadjes

Het is een oude traditie dat er bij huwelijken royaal met rozenblaadjes wordt gestrooid. Hetzij als decoratie op het gangpad of over het echtpaar na de ceremonie of inzegening. Het uitstrooien van handen vol rozenblaadjes over het kersverse echtpaar wordt geassocieerd met het brengen van voorspoed en geluk. Bloomingnotes levert verse rozenblaadjes uit eigen kwekerij, en, om een volledig kleurpallet te kunnen bieden, van collega kwekerijen. Dus verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog!

 

Voor informatie en bestellingen van onze rozenblaadjes kunt u contact opnemen met:

Ramona Fransen 

Marketing & Specials 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 06-13306280

 

 

myrna-image