Bloomingnotes

De Bloomingnotes rozen zijn een leuk en uniek cadeau voor Valentijnsdag, Moederdag en andere feestdagen, maar scoren ook heel goed als je op wilt vallen in de zakelijke markt. 

Bedrukte rozen

Wij hebben een geweldige tool in handen om rozen te voorzien van een tekst en of bedrijfslogo. Uiteraard gebruiken wij hiervoor grootbloemige kwaliteitsrozen in verschillende kleuren. Het bedrukkingsproces beïnvloedt het vaasleven van de roos op geen enkele wijze, dus ook van deze mooie bedrukte rozen kunt u 10 tot 14 dagen genieten!

 

De Bloomingnotes rozen zijn een leuk en uniek cadeau voor Valentijnsdag, Moederdag en andere feestdagen, maar scoren ook heel goed als je op wilt vallen in de zakelijke markt. Denk aan give away’s bij promotiecampagnes, beurzen, productlanceringen of loyaliteitscampagnes. Met dit originele cadeau valt u op en wordt door iedere ontvanger zeer gewaardeerd.

 

Het bedrukken van rozen is een vak apart. Wij doen dit bij Fransen roses met ons geheel zelf uitgewerkte methode. De rozen zijn te bestellen vanaf 50stuks en kunnen op verschillende manieren verpakt worden. We staan altijd open voor speciale wensen. Voor vragen of een offerteaanvraag, Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar de website